Teollisuus

Toteutusvalvonta

EHMP Engineering Oy henkilökuntaa on toiminut konsultteina vaativissa teollisuusprojekteissa koko historiamme ajan. Projekteja olemme tehneet energia-, paperi- ja petrokemianteollisuudelle. EHMP Engineering Oy tarjoaa osaajia rakennustöiden, telinetöiden, eristystöiden, mekaanisten töiden, sähkö- ja instrumenttiasennusten toteutusvalvontatehtäviin sekä työmaiden johto- ja työturvallisuustehtäviin.

Viimevuosina olemme olleet mukana vaativissa suurissa hankkeissa, joissa esimerkiksi työturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Henkilökuntamme kokemus suurien projektien hoidosta tiukan aikataulun ja työturvallisuuden huomioiden on kasvanut korkealle tasolle.


Tulityö- ja turvallisuusvalvonta

EHMP Engineering Oy omaa pitkän kokemuksen teollisuuden paloturvallisuuden ylläpidosta tulitöiden vartioinnissa. Olemme toimineet tulityö- ja turvallisuusvalvonnan tehtävissä suurissa hankkeissa ja huoltoseisokeissa. Parhaimmillaan vahvuutemme on ollut sata tulityö- ja turvallisuusvalvojaa.
tulityö- ja turvallisuusvalvonnassa noudatetaan SFS standardin mukaista tulitöiden turvallisuusohjetta ja laitoskohtaisia ohjeita. Tulityökohteessa tulityö- ja turvallisuusvalvonnassa on sammuttimet, palosuojakankaat, vaahdotusvälineet ja paineistettu paloletku suuttimella. Olemme kehittäneet järjestelmän, joka mahdollistaa töiden jatkumisen täysin vartioituna aina jälkivartioinnin loppumiseen saakka. Yhteystiedot p. 0207 756 268.

 

EHMP Engineering Oy | Vaahteramäentie 7, 04150 Martinkylä, Sipoo | Terhotie 3, 53810 Lappeenranta
vaihde +358 20 775 6250 | Fax: +358 9 2726 434 | ehmp@ehmp.fi